Verzend- en bezorginformatie
Bij elke bestelling van Vinyl, Boek-CD, luisterboek of Box-set wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de bestelsom. Het bedrag van het specifieke tarief in verschillende landen verschijnt op de afrekenpagina bij uw aankoop.

Retourneren
Bij DUTCH BAROQUE RECORDST heeft u tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om een artikel retour te melden en te retourneren. De volgende voorwaarden zijn hiervoor van toepassing:

Het artikel is niet beschadigd, is compleet, en slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Inclusief eventueel bevestigde kaartjes en originele verpakking.

U kunt de producten per post retourneren. De verzendkosten van een retournering zijn voor eigen rekening. Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal DUTCH BAROQUE RECORDST het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 1 week terugstorten op uw rekening.

Is het product bij ontvangst al beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk (maar binnen 8 dagen) contact met ons op. In overleg met u regelen wij dat je gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Wilt u geld terug, dan kan dat ook. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het (beschadigde) product voor onze rekening.

Neem voor retourneren contact met ons op. U ontvangt dan een retourformulier waarmee het pakket verzonden kan worden.

Betalingstypes
U heeft de mogelijkheid om via IDEAL te betalen. Andere betalingsmogelijkheden zoals Creditcard (VISA, MasterCard, Amex, Diners, JCB) of PayPal worden niet geaccepteerd.

Track & Trace-info
Bestellingen die via de post worden verzonden, worden niet voorzien van Track & Trace-nummers.

Als je bestelling via pakketdienst (DPD/UPS) wordt verzonden, ontvang je per e-mail een update met een Track & Trace-nummer.

Meer informatie vindt u op onze pagina Privacy Statement op deze website.