Manager donateurs

Stichting Dutch Baroque is een in 2014 opgerichte stichting die als missie heeft om de vocale en instrumentale muziek uit de 17e en 18e eeuw op historische wijze ten gehore te brengen voor een zo breed mogelijk publiek.

Als manager donateurs ga je actief op zoek naar particulieren die donateur van de Stichting willen worden en zo help je mee om extra financiën binnen te halen voor de Stichting.

Functie-inhoud

Je taken bestaan uit:

– Het actief werven en benaderen van particulieren om ze donateur van de Stichting te maken

– Het informeren van potentiële donateurs over de diverse mogelijkheden

– Het toesturen van informatie aan mogelijke donateurs en hier actief achteraan gaan

– Het administratief verwerken en afhandelen van de donateurs; o.a. opnemen in het ERM-systeem en penningmeester informeren

– Het contact onderhouden met de donateurs; denk aan jaarlijks toesturen van vrijkaarten, zorg dragen voor gereserveerde plaatsen tijdens een concert, enz.

– Het ontwikkelen en uitvoeren van wervingscampagnes voor donateurs

Hierbij ben je het visitekaartje van de Stichting en maak je potentiële donateurs op een beleefde manier enthousiast om hun financiële bijdrage te leveren aan de Stichting.

 

Wij vragen

– Goede communicatieve vaardigheden

– Ondernemende en proactieve houding

– Creativiteit en resultaatgerichtheid

– Beleefd en representatief voorkomen

– Overtuigingskracht

 

Wij bieden

– Een boeiend netwerk en veel werkplezier

– Ontmoetingen met artiesten

– Gratis toegang tot al onze concerten

 

Aanvullende informatie Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Vroegindeweij of Gerard de Wit via het contactformulier op de website of door een email te sturen naar info@dutchbaroque.nl