DutchBaroqueLOGOS_33

Junior Singers is één van de weinige project-jeugdkoren in Nederland. Met een maximale omvang van 15 zangers in de leeftijd van 8-16 jaar maken de Juniors op een unieke manier kennis met aansprekende barokmuziek van niveau. Het gaat bij Junior Singers om plezier, kwaliteit, durf en groei.

Zo wordt er gewerkt aan een goede koorklank, stemvorming, presentatie en muziektheorie. Het projectrepertoire is daarbij het uitgangspunt.

Twee tot vier keer per jaar worden er koorprojecten georganiseerd. In twee tot vier maanden tijd ontdek je wat je kunt met jouw stem en wordt er met een gemotiveerde groep kinderen gewerkt aan een fantastisch eindresultaat. Elk project wordt onder begeleiding van professionele musici afgesloten met een concert en/of CD-opname op een mooie locatie.

De kinderen kunnen noten lezen, zijn betrokken bij de repetities én oefenen thuis met het oefenmateriaal. Tijdens een aantal repetities wordt onder leiding van twee repetitoren de muziek geoefend.

Voor de Junior Singers is Stichting Dutch Baroque op zoek naar enthousiaste en goede zangers.

Ben jij een jongen of meisje tussen de 8 en 16 jaar en lijkt het je leuk om bij dit ambitieuze jeugdkoor te zingen?Meld je dan aan via het contact/audties!

 

Komende projecten/activiteiten zijn:

  • 23 december 2016 Concert, Kerstliederen zingen samen met het Dutch Baroque Orchestra